Csendeskönyvek

Csendeskönyv

Babák és kisgyermekek számára remek képességfejlesztő, és izgalmas, interaktív könyv.

Amíg a gyerkőcök elbabrálnak vele, fejleszti a - kreativitást - fantáziát - finom-motorikát - kéz-szem koordinációt - memóriát - jobb és bal agyféltekét tornáztatja - megtanítja a különböző formák felismerését - fejleszti a logikus gondolkodást.

Három fő kategóriában készülnek. A babás 6 hónapos kortól kb 3 éves korig ajánlott, nincsenek rajta leszedhető alkatrészek, amiket a kicsik lenyelhetnek. Egyszerűbb feladatokból áll.

A következő kategória 2-3 éves kortól 5 éves korig, érdekes feladatokkal színesítve. Már vannak rajta kisebb, leszedhető alkatrészek, ezért olyan gyerkőcöknek ajánlott, akik már tudják, hogy nem szabad megenni a kis darabokat. 

A harmadik típus 5 -től 7 éves korig ajánlott, ebben már betűk, számok is találhatók, és bonyolultabb logikai feladatok. De mindez színes, vicces módon tálalva.

A könyvecskék rendelésre készülnek, minden egyes figurát saját grafikáimból textilre nyomtatva és varrva készítek, ezért pár hetet igénybevesz a rendelés teljesítése, mérettől függően. 

Az oldalakat szabadon válogathatod össze, ezért 2-4-6-8 oldalas, névre szóló könyvecskéket is kérhettek. Különböző textilekből, és filcből készítem őket, az oldalak mérete kb 24*24 cm. Minden kis könyvet egy-egy téma köré építek fel (autós, farmos, szuperhősös, unikornisos, sellős, erdei állatos, babaházas, kalózos, tenger világa.. stb) Más-más korosztálynak szóló feladat típusok visszaköszönhetnek a különböző témájú könyvekben. Kérlek, hogy válaszd ki, milyen színű szalaggal keretezzem a könyvetek oldalait, és azt az egy színt jelöld meg mindegyik oldal rendelésénél!

A csendeskönyvben található figurákat sajátkezűleg rajzolom, ezért a különböző témák grafikái teljesen egyediek.

Az ár 1 db oldalra értendő, minden lap két oldalára kerül feladat. Az oldalakat madzaggal fűzöm össze, így később bármikor bővíthető.

Az oldalak nedves ruhával tisztíthatók.

Az első oldalnak spybaget szoktam javasolni, az utolsónak pedig labirintust. Az általad kiválasztott oldalakat saját belátásom szerinti sorrendben varrom össze. Kérlek, hogy ha egy bizonyos sorrendhez ragaszkodsz, akkor a megjegyzésbe mindenképpen érthetően írd bele! 

Bármilyen kérdéssel, vagy kéréssel keress bizalommal privát üzenetben! 

A kategóriában 1 termék található.
  • Extra kívánság

    Csendeskönyvek rendelésénél előfordulnak extra kívánságok, amikre fel kell számolnom extra díjat. Ha ilyesmit szeretnél, kérlek, hogy rendelés előtt beszéljük meg üzenetben a részleteket, és akkor elmondom, hogy hány db "extra kívánság"-ot…

    500 Ft