Raktáron 7

Erdei Társas

Az Erdei Társas egy klasszikus "Ki nevet a végén" játékon alapul, de csodás erdei környezetbe csöppenhetünk játék közben. A festett bábukat meg is tudjuk személyesíteni, méghozzá a hazai erdők-mezők állataival, növényeivel.  A 70*50 cm-es terep varázslatos háttérként…
10 900 Ft
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.

Az Erdei Társas egy klasszikus "Ki nevet a végén" játékon alapul, de csodás erdei környezetbe csöppenhetünk játék közben. A festett bábukat meg is tudjuk személyesíteni, méghozzá a hazai erdők-mezők állataival, növényeivel. 

A 70*50 cm-es terep varázslatos háttérként is szolgálhat különböző szerepjátékokhoz, vagy a nagyon népszerű fajátékok számára, mindez csak a fantáziátokra van bízva.

Bár társasjátékként véleményem szerint 3 éves kortól tudják valóban használni a gyerekek, már 1,5-2 éves babával is remek elfoglaltság lehet a színes bábuk pakolászása az erdőben, vagy a megfelelő színű pályára sorakoztatni a bábukat. Természetesen 3 év alatti gyerkőc csak felügyelettel használja!

A szetthez egy patentos tároló zsákot is kaptok, a 70*50 cm-es textil terepet, 16 db színes fa bábut (4 sárga, 4 piros, 4 kék, 4 zöld) 1 db fa dobókockát, és egy nyomtatott játékszabályt. 

Sok boldog percet kívánok!

Szállítás

Barion

GLS házhozszállítás


Szállítási díj: 1 500 Ft
Barion

Személyes átvétel (Pécs)


Kérlek, ellenőrizd le, hogy biztosan helyesen adtad meg az e-mail címed! Ez nagyon fontos a rendelés visszaigazolása, és a további kommunikáció miatt!

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!