Raktáron 7

Erdei Társas

Újdonság!
Az Erdei Társas egy klasszikus "Ki nevet a végén" játékon alapul, de csodás erdei környezetbe csöppenhetünk játék közben. A bábuk festett fakavicsok, akiket meg is tudunk személyesíteni, méghozzá a hazai erdők-mezők állataival, növényeivel.  A 70*50 cm-es terep varázslatos…
9 900 Ft
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.

Az Erdei Társas egy klasszikus "Ki nevet a végén" játékon alapul, de csodás erdei környezetbe csöppenhetünk játék közben. A bábuk festett fakavicsok, akiket meg is tudunk személyesíteni, méghozzá a hazai erdők-mezők állataival, növényeivel. 

A 70*50 cm-es terep varázslatos háttérként is szolgálhat különböző szerepjátékokhoz, vagy a nagyon népszerű fajátékok számára, mindez csak a fantáziátokra van bízva.

Bár társasjátékként véleményem szerint 3 éves kortól tudják valóban használni a gyerekek, már 1,5-2 éves babával is remek elfoglaltság lehet a színes kavicsok pakolászása az erdőben, vagy a megfelelő színű pályára sorakoztatni a fakavicsokat. Természetesen 3 év alatti gyerkőc csak felügyelettel használja!

A szetthez egy patentos tároló zsákot is kaptok, a 70*50 cm-es textil terepet, 16 db festett fakavicsot (4 sárga, 4 piros, 4 kék, 4 zöld) 1 db fa dobókockát, és egy nyomtatott játékszabályt. A fakavicsok természetesen eltérő méretűek és formájúak.

Sok boldog percet kívánunk!

Szállítás

Barion

Gls házhozszállítás


Kérlek, ellenőrizd le, hogy biztosan helyesen adtad meg az e-mail címed! Ez nagyon fontos a rendelés visszaigazolása, és a további kommunikáció miatt!

Szállítási díj: 1 300 Ft
Barion

Személyes átvétel (Pécs)


Kérlek, ellenőrizd le, hogy biztosan helyesen adtad meg az e-mail címed! Ez nagyon fontos a rendelés visszaigazolása, és a további kommunikáció miatt!

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!